Zoeken naar eens pijpen

Uw zoekactie voor eens pijpen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Jan 25 jaar Limburg - Bocholt
...
Opzoek naar iemand om elkaar lekker te pijpen en me eventueel te laten neuken. Jou leeftijd speelt geen rol. Ben zelf normaal gebouwd (175cm 80kg) en heb een korte verzorgde baard. Discretie vind ik zeer belangrijk.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben een zeer onderdanig slet zonder grenzen wordt graag gedwongen om te pijpen en geneukt te worden en wordt graag vastgebonden daarvoor. Kan niet ontvangen juist verplaatsen. Ben vrij tussen 8 uur smorgens en 17 uur savonds.50 km maximum rond waar ik woon in halle of halle zelf en brussel  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Johan 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek iemand om mee lekker lang sex te hebben en elkaar te verwennen
hou van pijpen en gepijpt worden is het voorspel lekker dan kan er eventueel meer hou niet van SM enz. ook niet van vluggertjes  

zoek iemand om mee lekker lang sex te hebben en elkaar te verwennen
gisteren
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
gisteren
kwvl 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
zoek ontspannende softdate
58/170/75, zoekt voor deze namiddag tot ongeveer 21 u een ontspannende date in de omgeving. Geen cardate of andere zever. Trefwoorden : strelen, rukken, masseren, tongen, rimmen, pijpen tot ... Geboden en geëist : discretie, netheid, gezondheid. Geen fakers, enkel voor vandaag. Ik ontvang niet  
Joke 49 jaar Limburg - Tongeren
Wie nodigt mij uit?
Nog eens proberen... Zo moeilijk toch om tot een volgende stap te komen. Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Wie nodigt mij uit?
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
lekker pijpen door travje
wie zin voor vandaag of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

lekker pijpen door travje
gisteren
Lekker 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Tongen,rukken, pijpen
Lekker Lijfje zoekt 60+ om hem te plezieren. Hou van naakt tongen, likken, tepelzuigen, rukken, pijpen….Ikzelf 50/178/73, gbbs, lichaam kaal ook kontgaatje. Ik verplaats overdag.  
voor morgen 65 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft pijpen....
Wie ontvangt morgen na de middag....samen geilen zijn, ik draag zeer graag af en toe eens een cockcage, voorzien van een tanga of ander sexy slipje, ik pijp dan ook heel graag lang en zacht...strelen,kijken,voelen...ik slik je als de hygiene het toelaat, niets moet, gewoon 2 mannen met mekaar heerlijk geil zijn...bij mij hoeft feitelijk niets te gebeuren, ik geniet van alles te mogen zien, voelen en doen. Discr en hygiene vanzelfsprekend. Een grote lul zou fijn zijn, maar hoeft niet, zoek ook geen fotomodel, ben ik zelf ook niet.  

soft pijpen....
horny 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
zaad gevraagd voor kontje of mondje / omg.Lede./Wichelen
wie zin heeft is welkom ,sta voor alles open ,pijpen ,slikken ,geneukt worden ,meerdere ,poppers ,lingerie ,plas ,heel de dag en weekend  

zaad gevraagd voor kontje of mondje /  omg.Lede./Wichelen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10